Jesenovanje Ognjene čete 2017

Ognjena četa je že dodobra zakorakala v novo skavtsko leto. Od 3. do 5. novemba pa smo se podali tudi na še eno nepozabno jesenovanje. V župniji Dob pri Domžalah so nas prav lepo sprejeli, dali streho nad glavo in nedeljsko duhovno dozo.

Naši tajniki so nam pripravili kratke vtise dogajanja.

Orli: Imeli smo se lepo. Najbolj smo se zabavali pri vodovem poizvedovanju.Hrana je bila okusna. Zelo smo se razveselili avtobusa v Ljubljano.

Bizoni:

  1. RAZDELITEV V VODE Ker smo bizoni najpametnejši smo našim novincem pripravili matematično uganko. Dobili so 5 računov in rezultat je bil črka v abecedi. Vsi so ugotovili in so veseli, da so bizoni.
  2. ORIENTACIJA Orientacija je bila novincem všeč, pa če prav smo malo dlje hodili. Najbolj smešno pa je bilo spraševanje za “Rolico papirja”;. To je pri nas vprašal Ambrož.
  3. PRAVLJICA O JANEŽU Najbolj nam je v spominu ostala ta pravljica. Ponoči so pa vsi streljali “golobčke kot iz strojnice”.

Srne: Od 3. do 5. novembra smo se skavti ognjene čete odpravili na jesenovanje v Dob. Srne smo se imele super in smo uživale v aktivnostih. No ja, samo čiščenje nam ni bilo všeč. Super smo se imele tudi na orientaciji, saj smo se zelo hitro znašle in nam je tako ostal čas, da smo se med seboj res dobro spoznale. Mislim, da nam bo to jesenovanje (še posebej novinkam) ostalo v dobrem spominu. Predvsem pa ne bomo pozabile naše dogodivščine z rolico papirja.

Objavljeno v Jesenovanja
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.